Usluga nijansiranja

Sigma distributeri (zastupnici) imaju strojeve za nijansiranje koji su opremljeni s Absolu System® tehnologijom za nijansiranje. Ta tehnologija omogućava trenutno nijansiranje svih Sigma proizvoda.

absolu-(4).jpgIzbor boja koje dosljedno poštuju najviše ekološke standarde.
S Absolu System®, Sigma pomiče granice i napreduje u odgovornosti prema okolišu, pri čemu uvijek ima na umu temeljni cilj, a to je poštivanje zdravlja korisnika proizvoda.

Sigma i Absolu System® koriste:
32 pigmentne paste (koloranti) prema VOC* 2010 regulativi.
19 na bazi vode, a 13 na bazi otapala .
Boje su napravljene tako da se postigne apsolutna preciznost i točnost uz poštivanje raspona ton karte te savršenu ponovljivost.
Izvrsna neprozirnost nijansiranih proizvoda, čak i za vrlo teške, živahne boje.
Produžen vijek trajanja za drvene proizvode i fasade.
Veći i autentičniji raspon boja.
Ažuriranje baze podataka u realnom vremenu na prodajnim mjestima.
Dvije varijante korisničke podrške: Color Centar kao pomoć kod odabira boja i nijansi (Colour Response Centre) i  Korisnička podrška nakon prodaje boje (Maintenance/After-Sale Service)
 
Sigma se obvezuje kreirati nijanse koje želite! Ta se predanost temelji na mogućnosti izbora više od četiri milijuna nijansi koje su trenutno dostupne pomoću bržeg formatiranja Vaše specifične nijanse od strane našeg Color centra.

Za sve zahtjeve oko specifične nijanse boje, Vaš će zastupnik kontaktirati Sigma Color centar.
Ako ponuda u bazi podataka ne zadovoljava Vaše potrebe, Color centar će kreirati prilagođenu formulu nijanse. Izradit će se željena nijansa temeljem uzorka boje, tkanine, pločice… Nova nijansa će biti daljinski integrirana u stroj za nijansiranje.